Fisher Investments Nederland

Met haar speciale portefeuillebeheerdiensten helpt Fisher Investments Nederland beleggers om hun portefeuilledoelstellingen op lange termijn te verwezenlijken. Onze regiomanagers werken voor cliënten in heel Nederland en verschaffen deze beleggers toegang tot de beleggingsbeheertools van Fisher Investments.

Fisher Investments beheert miljarden euro's voor particuliere cliënten, met portefeuilles die inspelen op wereldwijde beleggingskansen. De algemene beleggingsstrategie van het bedrijf is gedelegeerd aan het moederbedrijf, het Amerikaanse Fisher Investments. Hier wordt uitgebreid research gedaan naar de wereldwijde markten en worden historische marktreacties op gebeurtenissen geanalyseerd; hierdoor kan het Investment Policy Committee (onder leiding van de legendarische belegger Ken Fisher) markten en sectoren met sterke fundamentals selecteren.

Naast het helpen van cliënten om hun beleggingsdoelstellingen te realiseren, zet Fisher Investments zich ook in voor een betere beleggingswereld. Ken Fisher en andere medewerkers van het bedrijf publiceren dan ook regelmatig columns in financiële media om tekst en uitleg te geven over de factoren die van invloed zijn op marktontwikkelingen. Ook nemen zij diverse populaire beleggingsvehikels en -strategieën onder de loep en schromen niet om de onderbelichte nadelen hiervan aan te kaarten.

Fisher Investments Nederland hecht grote waarde aan goede voorlichting aan beleggers. Daarom publiceert het bedrijf hier posts die illustreren hoe huidige gebeurtenissen van invloed zijn op zowel Nederlandse als mondiale markten en die inzicht geven in diverse beleggingsthema's.

Kijk hier voor de laatste artikelen, of ga voor meer informatie naar www.fisherinvestments.com/nl-nl.