*

Advies & Analyse

Broker BinckBank is ook ‘gewoon’ een mooi aandeel

donderdag 1 november 2018 11:30

De meeste beleggers associëren de naam ‘BinckBank’ met de online broker. Maar het betreft ook gewoon een mooi aandeel dat beleggers kunnen aankopen om er een fraai rendement mee te maken. Al dan niet via het platform van BinckBank zelf.

Dat laatste is de insteek van het Verhaal van de Week van Beleggers Belangen van deze week. Lange tijd zagen wij niet zo veel in het aandeel. En de koersontwikkeling gaf ons gelijk. Maar het koersverlies van zo’n 25% sinds de zomer in combinatie met de nieuwe strategie, heeft alles veranderd.

Binckbank ook een mooi aandeel

En normalisering van de Europese rente kan volgens onze bankenexpert Michiel Pekelharing voor een mooie rugwind zorgen. Bovendien is het concern operationeel een stuk verder dan een jaar geleden. En ook op andere terreinen wordt juist rugwind in plaats van tegenwind voelbaar.

Aandeel BinckBank

Voor de onderneming is 2018 een tussenjaar. Daarna moeten de vruchten geplukt worden van de nieuwe strategie. De koersdaling sinds juli vormt volgens Pekelharing dan ook eerder een instapsignaal, dan een aanwijzing dat het bedrijf de afgelopen twaalf maanden niets is opgeschoten.

Klik hier voor het complete artikel over BinckBank.

The post Broker BinckBank is ook ‘gewoon’ een mooi aandeel appeared first on Beleggers Belangen.